Hakkımızda

Değerli Kursiyerlerimiz;

     2005 yılında Ataşehir Küçükbakkalköy'de eğitim faaliyetine başlayan UÇAR SÜRÜCÜ KURSU, siz değerli kursiyerlerimize modern imkânlarla eğitim vermek ve bilinçli sürücüler yetiştirmek gayesine hizmet etmektedir. Kurumumuz hizmet ettiği bu gaye ile yetinmeyip, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uymayan sürücü kurslarını da, bu gaye doğrultusunda çalışmaları için yönlendirmeye ve sektörün öncü kuruluşu olarak yenilikler yapmaya devam etmektedir.

     Ehliyet almaya hak kazanmak çok sevindirici bir başarı olarak ilk zamanlarda siz değerli kursiyerlerimize mutluluk verebilir. Fakat bir süre sonra aracınızı kullanmak için sürücü koltuğuna oturduğunuzda, eksiklerinizden dolayı, aracınızı kullanmakta zorluk çektiğinizi farkedeceksiniz. Daha sonra tanıdıklarınızdan destek almak için arayışa gireceksiniz. Bulduğunuz kişilerden de öğrenmekte zorluk çektiğinizi anladığınızda tekrar sürücü kursuna gidip direksiyon dersi talebinde bulunacaksınız. Fazladan ödeyeceğiniz bu tutarlar hem maddi olarak sizlere yük olacak, hem de kıymetli zamanınızı alacaktır. Bu sorunların büyük kısmı ehliyet aldığınız sürücü kursunun size vermesi gereken direksiyon eğitimini eksik vermesi sebebiyle olmaktadır. Kurumumuz ise Milli Eğitim Bakanlığı Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliği'nde belirtilen 1 ders saati 50 dakikadan az olmayan 14 saat direksiyon eğitimini tecrübeli usta öğreticilerimiz eşliğinde akan trafikte eksiksiz vermektedir. Bu eğitimleri kurumumuzdan alan kursiyerlerimiz, hem sınavlarında üstün başarılar gösteriyor, hem de ehliyetini aldıktan sonra profesyonel bir sürücü olarak aracını kimseden destek almadan kullanabiliyor. Kurumumuzdan mezun olduktan sonra güzel düşüncelerinizle bizleri örnek bir sürücü kursu olarak hatırlamanız ise bizim için tek ödüldür.

    Unutmayınız ki; trafikte hem kendinize, hem de karşı tarafta bulunan sürücülere karşı önemli sorumluluklarınız vardır. Bu sorumluluklara uygun bir bilinçle araç kullanmanız çok önemlidir. Bu bilince sahip bir sürücü olmanız ise; ancak iyi bir eğitimle mümkündür.